O Hudi lukni
Huda lukna je spletni generator idej, nasvetov ter drugačnih in inovativnih pogledov na urejanje, modifikacijo ali "pimpanje" doma. V Hudi lukni vas bomo zasuli s članki, predstavitvami, intervjuji, foto reportažami ter z vsem, kar diši po domovanju. Pa kar naprej, nič se sezuvat.

Jesenske barve 2015

  • autumn, barve, blue, colors, hana karim, jesen, marsala, oblikovanje, pantone, trend

Zakaj si ne bi privoščili nekaj novega? Jesen je že med nami, diši po pečenem kostanju in kuhanem vinu, Pantone pa predstavlja nove odtenke, ustvarjene prav za vas. Medtem ko se zunaj listi barvajo v magične barve, lahko tudi vi v vaš prostor vpeljete sveže odtenke in tako razbijete monotonost. 

 

Dried herb, posušena zelišča; zemeljska barva, ki vojaško zelen odtenek spremeni v bolj sofisticiran in eleganten. Spominja na zelišča, ki se sušijo v shrambi in čakajo, da jih dodamo v našo najljubšo jed na žlico. Odtenek, ki je popoln za večje kose pohištva, saj čudežno poveže celoten prostor.

Much of the furniture actually came from the family's upstate home. Sometimes a reconsideration of what you have is all you need. This sofa is from Ralph Lauren.

 

Desert sage, žajbljasta; hladen odtenek, s podtoni zelene, predstavlja popoln nevtral, ki kar kliče po norih kombinacijah. Če barvo dobro povohate, diši po šopku suhega žajblja, ki ga je vaša babica skrivala v omari, da je pregnala molje.

 

Casamidy Altramura Sectional | Remodelista

 

Stormy weather, nevihtno vreme; elegantna kombinacija hladno modre in sive, barva nevihtnega neba. Pooseblja eleganco, resnost in moč. Kombinirajte močno barvo s preprostimi grafikami in ustvarite vašo osebno galerijo kar doma.

The gallery wall pops nicely against the navy.

 

Oak buff, hrastovina: tipično jesenski odtenek, topel in nežen. Lesna barva predstavlja moč in zavetje, kot močan objem. Poiščite dodatke, kjer je lesna barva ponavadi zapostavljena, nepričakovana.

Serija unikatnih keramičnih dodatkov za dom, Hana Karim

 

Marsala, barva leta: močna in bogata barva, kjer se mešajo odtenki vinsko rdeče, rjave in sive. Spominja na ženske ustnice, ki uživajo ob kozarcu kvalitetnega rdečega vina. Kombinirajte nežnejše odtenke z izzivalnimi kosi pohištva.

 

 

Biscay bay, zalivsko modra; barva, poimenovana po velikem zalivu med Španijo in Francijo. Hladen in eleganten, a tropski odtenek, ki vas popelje nazaj ob plažo, na dopust. Izberite male dodatke, ki vas bodo kljub sneženim metežem, spominjali na poletna jutra.  

DeaEva stojalo za revije 

ROOM_DeaEva_1

 

Reflecting Pond, odsevajoč ribnik; močna in hladna barva, a globoka kot jezero. Izraža stabilnost in spominja na hladne jesenske večere, tik pred nevihto. Opogumite se in izberite par dodatkov, ki bodo popestrili vaš prostor. 

Ali had a few keys foundational pieces but need help filling in the blanks. With his Homepolish designer <a href="https://www.homepolish.com/interior-designers/matthew.cane" target="_blank">Matthew Cane</a>, accessories, art, lighting, styling and that incredible navy accent wall. Tour the gallery for the design's sleek and masculine details.

 

Cadmium orange, železno oranžna; nežen odtenek s pridihom 70ih let, ustvari zabavno, sproščeno in optimistično atmosfero. Barva kostimov, ki so jih nosile naše babice, deluje domače in nostalgično.

dowlingkimmorange.jpgtom-scheerer4.jpg

 

Cashmere Rose, kašmirnato rožnata; eleganten odtenek, ki nas s svojo mehkobo in bogatostjo vabi v svoje naročje. Otresite se predsodkov, da je roza barva malih deklic in pogumno izberite velik kos pohištva!

Design Milk + Homepolish: Jaime Derringer’s Master Bedroom

 

Amethyst Orchid, orhidejsko vijolična; nežnost in krhkost orhidej združena z draguljem ametistem, ki izraža drznost in večnost. Če ste dovolj pogumni za močnejše odtenke, izberite kar omaro, če pa bi radi samo popestrili vaš prostor, poiščite okrasne blazine.

A neutral palette with pops of color, mixed textiles and natural elements cozy up this luxe three bedroom apartment in midtown.

 

 

4 Komentarji

Mark
  • Feb 6 2016
OE8u7L http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com
Mark
  • Feb 6 2016
hAM53L http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com
Mark
  • Feb 6 2016
YCae7w http://www.FyLitCl7Pf7kjQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com
WANG
  • Jan 4 2019
aaaa內容aaaaa

Leave Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.