O Hudi lukni
Huda lukna je spletni generator idej, nasvetov ter drugačnih in inovativnih pogledov na urejanje, modifikacijo ali "pimpanje" doma. V Hudi lukni vas bomo zasuli s članki, predstavitvami, intervjuji, foto reportažami ter z vsem, kar diši po domovanju. Pa kar naprej, nič se sezuvat.

Les, objemke in kozarci za vlaganje

  • diy, kozarec, les, naredi sam, okras

Ste tista oseba, ki kozarce za vlaganje po uporabi pridno vrže v zabojnik za steklo, ali pa mogoče po horoskopu hrček, ki na balkonu pridno skrbi za malo družinico kozarcev za vlaganje? Ker, “zagotovo bodo še kdaj prišli prav”.

Če ste se ozrli proti balkonu in na tleh zagledali kup kozarcev za vlaganje, vas bo ta članek osrečil.

V tokratnem prispevku bomo namreč opisali, kako s kozarci za vlaganje, kosom lesa in objemko za cevi narediti prav poseben, predvsem pa uporaben stenski dodatek. Če se vam objemka za cev ne valja v domačem predalu s šaro, se preprosto obrnite na prvega prodajalca v trgovini.

kozarec5

Potrebujemo torej kos lesa, kozarce za vlaganje, cevne objemke (velikost odmerimo glede na kozarce), zapah in pa nekaj vijakov. Začnemo z lesenim delom, na katerega bomo privili objemko.

kozarec6

Naš kos lesa je del stare podrte hiše, ki se je nahajala v vasici pod Sv. Jakobom pri Medvodah. Čisto premočen, zdelan od časa in bivše domovanje črvov, je sedaj popolna osnova za naš novi DIY projekt. Za vaš projekt lahko uporabite kakršenkoli kos lesa, lahko ga tudi pobarvate, obdelate, ga izrežete v obliki,…

kozarec3

Na izbrani kos lesa postavimo objemko, ter jo z zapahom pričvrstimo na kos lesa. V objemko vstavimo kozarec, ter jo privijemo tako , da objemka popolnoma objame kozarec.

kozarec4

Vse kar potrebujete je le še prostor na steni in pa nekaj, kar boste dali v kozarec. Mogoče v kopalnici, namesto kozarca za zobne ščetke? V kuhinji za kuhinjski pribor? Ali preprosto za posušeno sivko, kot smo to naredili mi.
kozarec1

 

0 Komentarji