O Hudi lukni
Huda lukna je spletni generator idej, nasvetov ter drugačnih in inovativnih pogledov na urejanje, modifikacijo ali "pimpanje" doma. V Hudi lukni vas bomo zasuli s članki, predstavitvami, intervjuji, foto reportažami ter z vsem, kar diši po domovanju. Pa kar naprej, nič se sezuvat.

Nov začetek – nov koledar 2016

  • 2016, darila, koledar, novo leto

Vem, vsi se sprašujemo, kako za vraga smo že pri koncu leta 2015, smo res že v sredini decembra, kam greste pa vi za novo leto? No, da bo prehod bolj prijeten, smo za vas poiskali kup koledarjev, da na vašem zidu ne bo zopet visel tisti, ki ste ga prejeli poleg časopisa ali ob nakupu kile krompirja.

Image of Wallpaper Year Planner 2016

Tapeta v živih barvah in hkrati koledar, dovolj velik, da lahko nanj zapišete vse zmenke in družinska kosila. (20 eur)

Calendar2016-1-Color-Swatch

Color Swatch koledar, kjer odtrgate dan, ko se ga naveličate. (39 eur)

2015-Cal-Bubble-calendar

Zadovoljstvo pokanja mehurčkov v polivinilnih folijah sedaj tudi na koledarju. Počite star dan preden se zvečer uležete v posteljo. (2o eur)

Calendar2016-2-Isometric

Izdelan iz barvila iz sojinih izvlečkov, z retro printi v flurestentno rožnati, modri in rumeni, bo koledar oblikovalca JP Kinga ravno prava poživitev vaše stene. (21 eur)

Z malo večjim tiskalnikom si lahko natisnete sončni koledar, ki prikazuje dnevno pozicijo sonca severno od ekvatorja. (8 eur)

Calendar2016-6-Avril-Loreti-tea-towel

Avril Loreti je slikovit koledar z raznobarvnimi šest-kotniki in njenim značilnim fontom, natisnila kar na kuhinjske krpe, ki jih lahko uporabite za brisanje posode ali pa obesite kar na steno. (22 eur)

Calendar2016-9-Polardarium

Sedaj že petič, eden in edini Polaroid koledar zopet razveseljuje s fotografijami znanih fotografov in (zaenkrat še) manj znanih amaterjev. (29,80 eur)

 

Calendar2016-22-one-must-dash

Dolg in podolgovat koledar pride v paketu z usnjeno sponko, ki vam pomaga, da se ne izgubite v zmešnjavi hitrega tempa življenja. (10 eu)

Calendar2016-23-matthew-hoffman

Today - 2016 Daily Calendar

Namizni koledar oblikovalca Matthewa Hoffmana, z motivacijskimi napisi in spodbudnimi sporočili, ki vam morda pomagajo prebrodit skozi dolg delovni dan. (32 eur)

 

 

 

 

0 Komentarji