O Hudi lukni
Huda lukna je spletni generator idej, nasvetov ter drugačnih in inovativnih pogledov na urejanje, modifikacijo ali "pimpanje" doma. V Hudi lukni vas bomo zasuli s članki, predstavitvami, intervjuji, foto reportažami ter z vsem, kar diši po domovanju. Pa kar naprej, nič se sezuvat.

Pohištveni sejem Ambient – foto utrinki

  • ambient, leseno pohištvo, mellow moose station, mizastvo bolčič, pohištveni sejem

Huda lukna je ujela predzadnji dan pohištvenega sejma Ambient, kjer so se na Gospodarskem razstavišču zbrali vsi, ki so kakorkoli povezani s pohištvom, pa čeprav gre samo za ogrevanje naših bivalnih prostorov. Nas je sicer bolj zanimalo prvo, inovativne rešitve, mladi, še neuveljavljeni oblikovalci, drugačen pogled na bivanjsko situacijo. Zato smo večino časa občudovali produkte, ki bi jih lahko tudi sami uporabili, čeprav ne živimo v ogromni hiši. 

IMG_2867

Takoj ob vhodu smo občudovali barvite in živahne tapete  H.O.M.E., ki  predstavljajo revijo o oblikovanju za izbran življenski slog.

IMG_2825

Razstavni prostor mizarstva Moj hobi je ujel naše oko s kredenco, ki je kombinacija sodobnosti in minimalizma ter rahlim pridihom modernih šestdesetih let.

IMG_2829

Petim najboljšim izdelkom, TOP 5, ki najbolje združujejo funkcionalnost z likovno kakovostjo, so bile podeljene nagrade. Gre za Mizarstvo Bolčič, za kolekcijo Mitja, 3S design d.o.o., za sistem kuhinje Steelline, Donar d.o.o., za stol Nicoless, MAAT 1 d.o.o., za zložljivo savno KLAFS “S1” in FEIDOM AA d.o.o., za pohištvo Q6.

IMG_2844

Tudi Huda lukna se je v eni točki strinjala z razsodbo. Ob pogledu na razstavni prostor Mizarstva Bolčič so se nam začele cediti sline, celotna podoba kolekcije  je izvedena perfektno, s kombinacijo toplega, perfektno obdelanega lesa in oblikovno dovršenih oblik, ki jemljejo sapo. Naš favorit pa je bil tudi razstavni prostor Mellow Moose Station, kjer staro pohištvo dobi  novo preobleko. Retro kosi pohištva tako zopet zaživijo in najdejo svoj prostor v toplih stanovanjih, namesto na smetišču.

IMG_2860IMG_2911

 

Oglej si celotno galerijo iz Pohištvenega sejma Ambient:

0 Komentarji