O Hudi lukni
Huda lukna je spletni generator idej, nasvetov ter drugačnih in inovativnih pogledov na urejanje, modifikacijo ali "pimpanje" doma. V Hudi lukni vas bomo zasuli s članki, predstavitvami, intervjuji, foto reportažami ter z vsem, kar diši po domovanju. Pa kar naprej, nič se sezuvat.

Praznični okraski za majhno stanovanje

  • božični okraski, diy, les, notranji dizajn, prazniki, sveče, veje

V popolnem svetu, bi sredi ogromne dnevne sobe stala 3 metre visoka božična jelka in novoletne lučke bi osvetljevale verando. Toda potrebno se je sprijaznit, da v stanovanju praktično ni prostora za drevo, najbližje verandi pa smo z balkonom, ki gleda na blokovsko naselje. Toda naj vas to ne zaustavi pri prazničnem okraševanju, samo bolj iznajdljivo se morate lotiti tega projekta.

Namesto prevelike jelke, tokrat raje izberite manjšo smrečico, ki jo lahko zasadite v veliko pleteno košaro. Nanjo obesite doma izdelane okraske. Na vrvico nanizajte kokice in posušene pomarančne rezine, lahko spečete piškote in jih obesite na veje (čeprav, bolj okusni bodo vaši okraski, hitreje boste ostali s prazno smrečico).

These cinnamon-applesauce heart ornaments aren’t edible, but they smell fantastic. | 33 Adorable And Creative DIY Ornaments:

Sveče so sicer krasna dekoracija čez celo leto, v prazničnem decembru pa postanejo obvezna oprema. Lahko izbirate med ogromno ponudbo oblik, velikosti in vonjev (definitivno poiščite takšne, ki dišijo po cimetu in piškotih). Brez posebnih ročnih spretnosti lahko hitro ustvarite namizno dekoracijo.

Vse novoletne čestitke, stare fotografije in zimzelene šopke lahko obesite kar na steno.

Display your holiday cards on the wall along with pops of greenery.

Novoletne lučke in papirnate snežinke obesite na strop, tako da vam ne bodo v napoto v majhnem stanovanju, še vedno pa boste hitro ustvarili praznično atmosfero.

Si desea prescindir de los marcos, solo recorte fotos en un cable para mostrar.:

Če pa se vam ne da na veliko ukvarjati z iskanjem popolne smrečice in izdelovanjem okraskov, obstaja preprosta rešitev. Na sprehodu po gozdu poiščite par suhih vej, ki se vam zdijo primerne oblike in velikosti. Kupite zlato, belo ali srebrno razpršilo in jih prebarvajte. Tako dobite dekoracijo, ki jo lahko samo postavitev v vazo ali pa na veje obesite raznorazne okraske.

Nordic Christmas Decorating | 45 Wonderful Scandinavian Christmas Decorating Ideas For ... | Christ ...:

Spray paint branches and hang some colored ornaments or plain ones, looks great!!:

Zdaj pa kar veselo na delo. Okrasite svoj dom s pomočjo teh preprostih idej, tako da boste lahko sproščeno, s skodelico kuhanega vina v roki odštevali dneve do začetka praznikov.

0 Komentarji