O Hudi lukni
Huda lukna je spletni generator idej, nasvetov ter drugačnih in inovativnih pogledov na urejanje, modifikacijo ali "pimpanje" doma. V Hudi lukni vas bomo zasuli s članki, predstavitvami, intervjuji, foto reportažami ter z vsem, kar diši po domovanju. Pa kar naprej, nič se sezuvat.

Viseča veja spominov

  • akrilna barva, diy, lesena veja, naredi sam, rog

Včasih moraš stvar samo pogledat iz drugega zornega kota, pa se ti že utrne kakšna krasna ideja. Tako je prišlo do novega “Naredi sam” projekta in tako se je velika ukrivljena veja, najdena v gozdovih Rakitne, spremenila v visečo vejo spominov.

IMG_2807

Postopek:
V gozdu poiščete vejo, lahko je večja ali manjša, odvisno od velikosti vaše stene, kamor nameravate vse skupaj obesiti. Bolj je posušena in stara, lažje dosežete rustikalni videz, ki gre tako krasno vštric z minimalizmom in belimi stenami.

IMG_2743

IMG_2746

Izberite najljubše fotografije, izrezke iz revij, zanimive grafike in jih preluknjajte. Nanizajte jih na konopljino vrvico, ki ste jo prej zavezali okoli lesene veje. Pobrskajte po vaših spominkih ter jih po želji dodajte na vrvice poleg fotografij. Tako smo mi za dodatek k fotografijam dodali v gozdu najden srnjakov rog, ki smo ga prej dvakrat prebarvali z belo akrilno barvo ter en dan počakali,da se popolnoma posuši. Z zlatim alkoholnim flomastrom smo dodali še nekaj tankih črt. Tako poleg dveh vrvic s fotografijami, na naši novi viseči veji spominov visi tudi rog.

IMG_2816

Iz konopljine vrvice naredite 2 zanki ter ju z žebljičkoma pričvrstite na vejo. Zanki bosta služili za pritrditev na steno, vaš prostor pa bo tako bogatejši še za en “Naredi sam” projekt!

IMG_2758IMG_2766

Potrebujete:
– veja
– dva žebljička
– konopljina vrvica
– fotografije, grafike, rog
– bela akrilna barva
– zlat flomaster
– luknjač

 

0 Komentarji